welkom op onze website!

na een tournee in china, zwitserland en indonesië is vloeistof weer terug in het land: we dansten jukeboxcity in het feestelijke openingsprogramma van de dansmaand tilburg, waarbij het publiek vanaf theaters tilburg naar buiten gluurde. jukeboxcity is ook in de zwolse theater te zien op zondag 19 november tijdens dansfestival lift me up! 

vloeistof heeft tijdens allereerste bootcamp van pps (performing public space) een masterworkshop gegeven aan de kersverse masterstudenten.

ook hebben we een inspirerende making space week achter de rug met 8 gemotiveerde, moedige 2e jaar studenten van fontys dansacademie. bekijk de aftermovie en lees de blogs van izah! 

door de gulle bijdrage van 42 crowdfunders is het gelukt om een inklapbaar dak voor Hellend Vlak te bouwen! we zijn heel blij dat we dankzij jullie 100,9 % van het streefbedrag hebben gehaald!! dank dank dank aan iedereen die samen met cultuurfondstilburg dit project heeft helpen realiseren. Hellend Vlak is een spannende locatievoorstelling die reflecteert op de klimaatproblematiek: vier mensen struggelen om te overleven op het dak van een onderwatergelopen huis. (**** recensie theaterkrant). naast de nerderlandse tour is de voorstelling ook naar indonesië gereisd en daar in de prachtige botanische tuinen van bogor opgevoerd.

dit jaar was vloeistof op oerol met we wachten op de grensDe voorstelling onderzoekt het fenomeen grens. lees hier de recensies / publiekreacties. in deze urbane interventie hoef je als publiek bepaald niet te wachten maar krijg je een actieve rol in de verdeling van de ruimte en optrekken van scheidslijnen. 

dood op de boot is meer dan 100 keer gespeeld. dit jaar naar was het duet te zien in het openluchttheater (vondelpark amsterdam), in doetinchem en in belgië.

tot ziens! anja & yuri

 

foto's gemaakt door het publiek