welkom op onze website!

Deze maand staat 'We wachten op de grens' opnieuw vers op het programma. Deze expeditie is de opening van het theaterseizoen van het Amsterdamse Podium Mozaïek op 22 september. Reserveer snel je kaartje (de voorstelling is slechts 2x te zien!) De expeditie-voorstelling reist in december naar New Dehli India. meer weten? lees de recensies en de  publiekreacties.

De nieuwe voorstelling Hersenvakantie ging in première tijdens Heimland 2018. Lees hier de ****recensie van de theaterkrant. Deze maand komt  Hersenvakantie naar Brabant: we dansen op festival Roosendaal danst en in Tilburg bij theater de nwe vorst.

Ook is Hellend Vlak net terug van het  voormalige overstroomingsgebied van de watersnoodramp van '53 op het Zeelandnazomerfestival. Er verschenen  recensies in de Zeeuwse Courant en op een Cultuurplatform en in de Groene Amsterdammer. op facebook vind je foto's van de laatste optredens.

film: het samenwerkingtraject met bob driessen waarmee we de interactieve dansfilminstallatie interactive ramen hebben gemaakt is binnnenkort live te bespelen en wel op 30 september in Theaterstilburg, waar brabantse dansmakers hun werk tonen in alle hoeken van de tilburgse schouwburg.

 

tot ziens! 

anja & yuri
 

 

foto's gemaakt door het publiek