Jbabd11

Je bent al bijna dood

Een dynamische dansvoorstelling die de kracht van geluid op beeld onderzoekt. De dansbewegingen bestaan bestaan puur uit het 'voortgooien'. Om de vloer zitten drie componisten die hun composities live mixen bij de dans. Jij bepaalt zelf hoe je het beleeft.

Kies een koptelefoon verbonden met een van de componisten. Kijk en luister.... En wissel dan eens van koptelefoon. Ervaar hoe de verschillende muziek jouw beleving verandert!


Wanneer leef je echt? Vier mensen leven zich ten volle uit. Leven het leven. Laten zich gaan. Impuls na impuls. Steeds en steeds proberen ze door te gaan. Hun energie neemt je mee naar een wereld van wildheid en dynamiek. Je voelt de wind van het bewegingsgeweld. Als de uitputting meer en meer toeslaat zie je de dansers veranderen. Steeds meer ervaar je een geordendheid. Een cadans binnen de woestheid, een flow. Ze draaien, vallen en gooien hun lichamen tot....
 


Deze voorstelling ging in première op November Music 2008 en was o.a te zien op Theaterfestival Boulevard, Theaters Tilburg (Dansnacht) en in Museum van Bommel van Dam.

Fotocredits: Steven Holsbeeks, Martijn Kappers

videoimpressie

Radiointerview door Peter-Pim Windhorst Omroep Brabant