Desordre Urbain Marseille

Residentie en Festival

Redplexus / Préavis de Désordres Urbain Festival is een netwerk gevestigd bij Friche La Belle de Mai in Marseille, Frankrijk, onderhouden door het kunstenaars-collectief Ornic’art.
Redplexus is een ruimte voor onderzoek, ervaring, confrontatie en reflectie over de performance kunst, voornamelijk in openbare ruimtes.

Spreekt de voorstelling - interventie, geëngageerde en ongedisciplineerde kunst - in essentie een ​​bepaalde sociale, morele en politieke stoornis aan? Of biedt ze onverwachte, ontwrichtende en regenererende perspectieven?

Redplexus is er 1. om de artistieke ervaring te bevoorrechten 2. het onderzoek en de oprichting bevorderen (laboratoria, residenties)3. om artiesten te koppelen 4. om de netwerken en disciplines te kruisen die gericht zijn op de voorstelling (levende kunst, stedelijke kunst, beeldende kunst, installatieprestaties, digitaal, architectuur / stadsplanning, ontwerp enz.) 5. voorstellingen laten zien (thema-avond, festivals) 6. voeden en uitwisselen van reflectie over de nieuwe vormen van performance (vergaderingen) 7. evenementen organiseren gekruist met andere steden, artistieke organisaties

We bieden: laboratoria, residenties, Préavis de Désordres Urbain Festival

vergaderingen

http://redplexus.org/