Hannalore Wegenwijs

Kantoor

Art Director, Production Designer, Kostuumontwerper, Styliste, Training en Coaching-acteur, Docent beeldend / drama en voorlichting beeldvorming gehandicapten.

Hannalore Wegenwijs is al ruim 25 jaar specialist in coördineren, ontwikkelen, begeleiden en realiseren van educatieve en kunstzinnige projecten en het omzetten van ideeën in concrete beelden. Community art is daarbij vaak een sleutelwoord. Daarnaast werkt ze al sinds 2012 als trainingsacteur.

Zij is nuchter, eigenwijs, speels, inventief, werkt accuraat en houd van een professionele aanpak. Summa cum laude afgestudeerd als docent in de creatieve vakken textiel en tekenen.

En verder houdt Hannalore Wegenwijs erg van chocola, heeft ze een zwak voor linkshandige mannen, is groen haar lievelingskleur, zijn giraffen en zeemeerminnen haar lievelingsdieren, besteedt ze haar vrije tijd het liefst aan klussen in haar middeleeuwse huis en wordt ze blij van blauwe luchten met woeste wolken, maar heeft ze haar ziel en zaligheid nog steeds en vooral verpand aan “het maken van mooie plaatjes”. www.wegenwijs.nl